Elke Clijsters deelt allerlaatste roos uit in De Bachelorette

De Bachelorette met Elke Clijsters - © SBS BelgiumDe Bachelorette met Elke Clijsters - © SBS BelgiumDe Bachelorette met Elke Clijsters - © SBS Belgium

Vorige keer beleefde Elke Clijsters in De Bachelorette drie romantische dates met de overgebleven mannen. De passie laaide hoog op, maar Elke moest toch afscheid nemen van één van de mannen en stuurde de verliefde Django naar huis.

In een prachtig, sprookjesachtig kasteel eindigt straks de zoektocht van Elke Clijsters naar liefde. Veertien vrijgezellen gingen de strijd aan om haar hart te veroveren, in de laatste aflevering blijven slechts twee hartenjagers over. Elke staat voor een belangrijke keuze, ze roept daarvoor nog één keer de hulp in van haar ouders en zus Kim.

“Ik vond het leuk om met mijn zus te skypen. Mijn papa is er niet meer en ze is wel echt waar ik terecht kan voor raad.”

Elke Clijsters

Wie verdient de allerlaatste roos en gaat aan de haal met het hart van Elke?

“Op dit moment is Elke toch mijn wereld, ze is dat geworden op enkele weken tijd.”

Ivan

“Ik voel me heel zenuwachtig, de stress begint erger en erger te worden.”

Wouter

De laatste aflevering van De Bachelorette, donderdag 6 mei 2021 om 20.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.