Ella Leyers verbreekt record in De Slimste Mens ter Wereld

Ella Leyers verbreekt het record in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumElla Leyers verbreekt het record in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

’t is gebeurd! Ella Leyers wist vanavond haar twaalfde aflevering in De Slimste Mens ter Wereld te verzilveren. Ze won met glans, en helemaal in het paars, de aflevering en gaat zo door naar haar 13de deelname. Iets waar nog geen enkele kandidaat in de geschiedenis van De Slimste Mens in slaagde.

Twee dagen op een rij waren het hoogtepunten voor Ella Leyers in De Slimste Mens ter Wereld. Op woensdag 28 oktober won ze de aflevering en verbrak ze het record van haar zus, Olga Leyers, die in 2016 na 11 deelnames het spel moest verlaten. Vandaag, donderdag 29 oktober, won Ella opnieuw de aflevering en verbrak ze daarmee het record van Julie Colpaert, die in 2018 na 12 deelnames het spel verliet. Ella Leyers heeft de eer om als eerste deelnemer ooit door te gaan naar een 13de aflevering.

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag t.e.m. donderdag rond 21.35 uur bij VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.