Emma uit ‘Blind Getrouwd’: “Hierin ben ik teleurgesteld”

ByLisa Paulussen

26 november 2023 ,
Foto: VTM

Hoewel ze over het algemeen bijzonder positief terugblikt op haar hele ‘Blind Getrouwd’-avontuur, is er toch één ding dat Emma wat teleurgesteld heeft. Dat lezen we in Dag Allemaal.

“Ik ben alleen wat teleurgesteld in de reacties die ik moet slikken via sociale media”, zegt ze. “Ik zou in m’n eigen bubbel leven, oppervlakkig zijn… Dat kwetst, zeker als je weet dat het niet waar is.”

“Gelukkig komen er ook positieve reacties van kijkers en mensen in mijn dichte omgeving, daar trek ik me aan op”, gaat Emma verder. “Iedereen moet zich maar aanpassen aan haar”, is ook één van de commentaren die ik ergens las. Maar een relatie is altijd geven en nemen”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.