Emma uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik zal het niet meer doen”

ByLisa Paulussen

3 december 2023 ,
Foto: VTM

Al bij al hebben Emma Ramirez en Emile Vandekerckhove hun deelname aan het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ vrij rimpelloos doorstaan. Want hoewel hun parcours misschien niet het vlotste van allemaal verliep, wisten ze toch de sympathie van het publiek voor zich te winnen.

Al maakte Emma wel één uitschuiver die zowel Emile als de VTM-kijkers haar erg kwalijk namen. Die laatsten lieten hun afkeer dan ook meer dan blijken via de sociale media.

“Dat ik mijn spaghetti in stukken breek, vonden velen inderdaad not done”, citeert Dag Allemaal Emma. “Maar daarover las ik ook reacties als: ‘Niets fout mee, ik doe dat ook altijd!’ Zelfs van Italianen”, beweert ze. “Maar bon, bij dezen toch de belofte: ik zal het niet meer doen”, lacht Emma.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.