Quantcast
Televisie

Erik Van Looy en Barbara Sarafian in ‘Zo Man Zo Vrouw’

Jani Kazaltzis restylet er ondertussen al jaren op los, maar toch zijn er nog heel wat modeblunders in Vlaanderen die de stylingheld graag de wereld uit wil helpen. Hij begint het nieuwe seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’ met 2 bekende Vlamingen: Erik Van Looy en Barbara Sarafian.

Erik Van Looy, bekend als presentator van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ met de sappigste lach ter wereld, is iemand die het liefst van al onzichtbaar door het leven gaat en daar kleedt hij zich ook naar. In zijn t-shirt van 25 jaar oud voelt Erik zich als een vis in het water.

Barbara Sarafian daarentegen draagt alles wat opvalt, blinkt en in het oog springt. De Gentse diva met Armeense roots komt binnen in een fluo-groene jack en latexbroek. Haar look is op z’n zachtst uitgedrukt opvallend, maar toch vindt Jani de stijl van Barbara “Absolutely Fabulous”. Wanneer de stijlgoeroe een kijkje neemt in de kleerkast van Barbara, vindt hij deze toch iets minder fabulous.

© SBS Belgium

Barbara Sarafi-man

Tijdens de restyling die Erik en Barbara zelf mogen doen gaat het even mis: Erik kiest voor een atypische look en Jani maakt kennis met Barbara Sarafi-man. Jani besluit om zelf de touwtjes in handen te nemen en steekt de BV’s in een nieuw glamoureus jasje.

Deze week komen de scherpe commentaren echter niet alleen van Jani. Ook Barbara is niet op haar mondje gevallen en heeft haar uitgesproken mening steeds klaar. Barbara wil Erik raken met de transformatie. Ze wil dat hij dolblij is met zijn nieuwe look, maar dat blijkt niet evident te zijn. Jani stelt enkele looks voor, maar de kritische diva is niet snel onder de indruk.

De final look laat de twee sterren sprakeloos achter: zowel Erik als Barbara staan met hun mond vol tanden wanneer ze elkaar en zichzelf zien.

Wanneer Erik in de spiegel kijkt merkt hij toch één probleempje op: hij vindt zichzelf knap. Volgens Barbara ziet ze in de spiegel een vrouw waar niet mee te sollen valt.

Met andere woorden, Jani does it again …

 ‘Zo Man Zo Vrouw’, vanaf dinsdag 3 september om 20u35 op VIER.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten