‘Familie’-acteur Werner De Smedt is niet bang voor de dood

ByLisa Paulussen

24 oktober 2023
Foto: VTM

Voor hij zijn vrouw Julie leerde kennen, beleefde ‘Familie’-acteur Werner De Smedt enkele wilde jaren. Op dat moment had hij nooit gedacht de 50 te halen. Een leeftijdsmijlpaal die hij intussen alweer even voorbij is.

Hij heeft het dan ook helemaal niet lastig met ouder worden, zo lezen we in Primo. “Ik ben ook helemaal niet bang om te sterven”, beweert Werner. “Ik denk daar vaak over na, over de dood.”

Hij wil hier dan ook niet per se zo lang mogelijk rondlopen. “Waarom zou ik? Om in een rusthuis te zitten? Dat is niet aan mij besteed”, aldus de acteur. “Hoe stap je er dan op tijd uit? Op een waardige manier liefst. En wanneer beslis je dat? Ik ben nu 53. Dus als ik niet in een rusthuis wil belanden, resten me nog slechts enkele góeie jaren. Ik moet daar dan ook zorgvuldig over nadenken en de boel zelf regisseren”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.