Lisa: Ben heeft zijn mond voorbij gepraat

ByLisa Paulussen

18 april 2023 , ,
Foto: VTM

Lisa en Ben hebben ruzie omdat Ben zijn mond heeft voorbijgepraat over de zwangerschap en stelt Ben voor een aartsmoeilijke keuze. Elke probeert bij Davy te achterhalen waarom hij Gijs ghost. Gert doet een ontdekking op Heidi haar gsm die hem in nauwe schoentjes brengt. Vic schuift Amal al het werk in de schoenen. Suzanne en Sofie leggen het bij. Versiert Dorian eindelijk een date met Mira?

Lisa, vanavond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.