Familie: Brahim is in shock

ByLisa Paulussen

20 december 2023 , ,
Foto: VTM

Brahim is in shock door wat Jelle hem komt vertellen. Hij gaat op zoek in de rugzak van Jamila, maar dreigt betrapt te worden. Rudi probeert Finn van gedachten te doen veranderen over Leonie, maar dat lukt hem allesbehalve. Hanne worstelt met gemengde gevoelens. Ze voelt zich schuldig. En ook Vanessa worstelt met schuldgevoelens.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.