Familie: Cedric en Yoko hebben groot nieuws

ByLisa Paulussen

13 november 2023 , ,
Copyright: VTM

Cédric en Yoko hebben Véronique, Mathias en Vanessa groot nieuws te vertellen. Niet iedereen reageert zoals verwacht. Lars probeert Benny te overhalen om zijn jogbuddy te worden. Vanessa is in shock door wat ze in het studentenhuis ziet. Finn wil dat Mieke terugkomt naar de brouwerij. Raven en Chloe belanden in een hachelijke positie.

Familie, vanavond om 20u05 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.