Familie: De spanning is te snijden in de brouwerij

ByLisa Paulussen

3 februari 2023 , ,
Foto: VTM

In de brouwerij is de spanning te snijden na de pittige discussie tussen Mieke & Niko en Rudi & Zjef. Ilja lijdt onder het verdriet van zijn mama en vraagt Benny om het op te lossen. Jan vertelt Yoko een verhaal dat haar aan het denken zet. Véronique zet een belangrijke stap.

‘Familie’, vanavond om 19u55 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.