Familie: Er zijn spanningen tussen Karin en Alfons

Foto: VTM

Mathias zwijgt op vraag van Lars over de reddingsactie. Hij vermoedt zo wel dat Lars iets met Koens dood te maken heeft. De spanningen tussen Karin en Alfons ontgaan Benny niet. Wanneer de juwelen van Alfons’ overleden echtgenote plots gestolen zijn, vreest hij het ergste. Sam en Mieke broeden op een plan.

Familie, vanavond om 20u bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.