Familie: Hanne snelt ter hulp

ByLisa Paulussen

9 februari 2023 , ,
Familie: aflevering 6972 op donderdag 17 maart 2022 - © DPG MediaFoto: VTMFamilie: aflevering 6972 op donderdag 17 maart 2022 - © DPG Media

Rudi doet een poging om op Finn in te praten. Eva wil de situatie laten bekoelen. Cédric is van zijn melk door een onverwacht bezoekje van Yoko aan de Foodbar. Hanne wil de sfeer tussen Mieke en haar huisgenoten herstellen, maar de spanning is groter dan ooit.

‘Familie’, vanavond om 19u55 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.