Familie: Lars is radeloos

ByLisa Paulussen

30 oktober 2023 , ,
Foto: VTM

Lars is radeloos na Ravens vertrek. Brigitte wil hem zoeken, maar Lars lijkt de moed op te geven. Yoko wil quality time spenderen met Cédric. Véronique denkt daar echter anders over. Brahim weigert tango te oefenen in het openbaar en eist dat Louise een afgesloten locatie vindt.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.