Familie: Lars schakelt de hulp van Yoko in

ByLisa Paulussen

23 november 2023 , ,
Foto: VTM

Rudi en Hanne plannen een verzoeningspoging tussen Niko en Mieke. Véronique vindt dat Lars actie moet ondernemen. Hij schakelt Yoko is als extra hulpmiddel, maar zij twijfelt. Jamila vreest dat Samira doorheeft wat er aan de hand is met Daniel. Vanessa ontdekt dat Louise gelogen heeft en leest haar de les.

Familie, vanavond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.