Familie: Louise heeft iets goed te maken

Foto: VTM

Marlies heeft Véronique een moeilijke vraag te stellen. Lars gaat er nog steeds vanuit dat alles onder controle is, zolang ze zich aan hun verhaal houden. Mathias houdt er echter zijn eigen idee op na. Louise verontschuldigt zich bij Aurélie omdat ze er niet voor haar was. Ze probeert het meteen goed te maken.

Familie, vanavond om 20u bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.