‘Familie’: Mathias is dankbaar

ByLisa Paulussen

5 december 2022 , ,
Foto: VTM

Een nieuwe week is begonnen, een nieuwe week van ‘Familie’ staat klaar. En dit staat er vanavond te gebeuren

Mathias toont Lars zijn dankbaarheid. De Ridder slaagt er door zijn manipulatie in om een schuldgevoel bij Louise op te wekken. Rudi heeft nieuws voor Finn en neemt ook een belangrijke beslissing. Véronique zet Cédric voor een onmogelijke opdracht.

‘Familie’, vanavond op VTM om 20u05

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.