Familie: Mathias krijgt een deuk in zijn zelfvertrouwen

ByLisa Paulussen

11 oktober 2023 , ,
Foto: VTM

Jelle heeft het moeilijk om zijn geheim te bewaren. Hij raadt Niko aan om Sam niet blindelings te vertrouwen. Véronique toont interesse in Hannes appartement. Ze geeft toe dat ze zich schuldig voelt. Zjef voelt aan dat Louise een oogje heeft op Tristan. Lars zorgt voor een deuk in Mathias’ zelfvertrouwen. Jan zit in zak en as, maar krijgt onverwacht post.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.