Familie: Mathias springt in de bres voor Lars

ByLisa Paulussen

21 december 2022 , ,
Kurt Rogiers (Lars) in Familie - © DPG MediaFoto: DPG MediaKurt Rogiers (Lars) in Familie - © DPG Media

Mathias overtuigt Rudi van Lars’ onschuld. Ook Hanne, Louise en Raven beseffen dat ze het bij het verkeerde eind hadden. Koen heeft door dat het wantrouwen groeit. Cédric doet een ontdekking en Quinten moet Hanne iets vertellen.

Familie, vanavond om 20u05 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.