Familie: Niko wil Zjef een lesje leren

ByLisa Paulussen

14 februari 2023 , ,
Foto: VTM

Niko wil Zjef een lesje leren, maar die gooit alleen maar olie op het vuur. Cédric krijgt van Yoko een duidelijk signaal. Jan hoort opnieuw vreemde geluiden en schakelt de hulp in van Benny. Raven probeert de bewoners van het studentenkot in toom te houden, tot hij plots een ontdekking doet.

‘Familie’, vanavond om 20u op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.