Familie: Vanessa is gefrustreerd

ByLisa Paulussen

24 oktober 2023 , ,
Foto: VTM

Vanessa is nog altijd gefrustreerd door de claim van Lars. Ze neemt contact op met een ex-topadvocaat. Lars vermoedt dat Raven van hem steelt en terug aan de speed zit. Hij snapt echter niet hoe Raven aan het spul geraakt. Hanne wil het samenwonen met Véronique nog een kans geven. Brahim heeft interesse in een studiegenote van Louise.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.