Familie: Vanessa is klaar voor de strijd

ByLisa Paulussen

1 december 2023 , ,
Foto: VTM

Hanne is bang dat Niko Mieke niet kan loslaten. Jan vindt dat Jelle Jamila niet mag loslaten, maar Jelle heeft de moed opgegeven. Samira vermoedt dat er meer aan de hand is. Vanessa is bang dat Louise Victor zal meenemen en maakt zich klaar voor een juridische strijd. Vanessa vindt dat Yoko aan haar toekomst moet denken.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.