Familie: Yoko durft niet eerlijk te zijn

Copyright: VTM

Yoko krijgt het niet over haar hart om eerlijk te zijn tegenover Mathias en besluit te liegen. Vanessa wil haar goed nieuws melden, maar komt voor een verrassing te staan. Alfons is erg nerveus voor zijn date met Karin. Véronique mist Lars’ nabijheid. De gemoederen tussen Mieke en Sam lopen op.

Familie, vanavond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.