Familie: Yoko wil de waarheid opbiechten

Foto: VTM

Jamila heeft een plan om Brahim de loef af te steken en vraagt Jelle om hulp. Ze toont Benny en Samira dat ze de touwtjes strak in handen heeft. Sam lijkt de moed te hebben verloren. Niko probeert Bas te overtuigen om de minnelijke schikking alsnog te aanvaarden. Yoko staat op het punt om Cédric de waarheid op te biechten.

Familie, vanavond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.