Familie: Yoko wil wraak nemen

ByLisa Paulussen

25 december 2023 , ,
Foto: VTM

Yoko wil wraak nemen op Véronique. Louise is zenuwachtig wanneer Brahim voor haar deur staat. Hij wil hun vriendschap weer oppikken. Zjef en Rudi proberen Finn, die zichzelf heeft opgesloten, uit haar kamer te krijgen. Rudi doet een poging om tot haar door te dringen. Lars hoopt quality time met Raven door te brengen, maar die heeft het moeilijk. Benny en Samira willen er een fijne kerst van maken.

Familie, vanavond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.