Quantcast
Televisie

Fitmom ruilt met ambulancier in Play5-programma Op een ander

In de eerste aflevering van het nieuwe Play5-programma Op een ander ruilt fitmom Delphine vier dagen haar gezin met ambulancier Debby.

In Koekelare woont de familie Van Guyze: Delphine, haar verloofde Bert en hun zoontje Marcel.

“Fit en gezond zijn is meer dan voeding en beweging, het is een algemeen plaatje van u goed voelen in u hoofd en u vel.”

Delphine

Bij de familie Van Herck gaat het er iets minder sportief aan toe. Mama Debby, pluspapa Steven en tienerdochters Luna en Zoë zijn een nieuw samengesteld gezin. Steven en Debby werken samen als ambulanciers in Borgerhout.

“Samen werken valt heel goed mee, ik begrijp haar zonder iets te zeggen en dat maakt van ons een goed duo.”

Steven en Debby

Healthy & Fit versus Colaverslaving

Gezonde voeding en een evenwichtig leven is belangrijk voor de familie Van Guyze. Zo schrijft insta-mom Delphine haar eigen boeken over gezond leven, voeding, beweging en mindset.

Talrijke blikjes frisdrank en ongezonde voeding zijn terug te vinden in het eetpatroon van de familie Van Herck, dit voornamelijk onder invloed van de liefde voor friet van Steven.

De familie zal via Delphine kennis maken met gevarieerde voeding met oog voor voedzame combinaties. Steven drinkt gemiddeld 10 blikjes cola per dag. Lukt het Delphine om Steven af te helpen van zijn suikerverslaving?

Op een ander, vanaf dinsdag 20 april 2021 om 20.35 uur op Play5 en Goplay.be.

Lees ook: Mama of papa wisselen van gezin in nieuw Play5-programma Op een ander

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten