De Meilandjes Zonder Centen - © DPG MediaDe Meilandjes Zonder Centen - © DPG MediaDe Meilandjes Zonder Centen

De Familie Meiland leidt een flamboyant leven, maar daar komt een einde aan in De Meilandjes zonder centen. Door met weinig budget te leven, willen de realitysterren aandacht vragen voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. In Nederland was het format alvast populair onder de titel Chateau Bijstand.

De Meilandjes staan bekend om hun excentrieke levensstijl, maar daar komt een einde aan in De Meilandjes zonder centen. Om aandacht te hebben voor gezinnen met financiële problemen, laat de familie een maand lang alle luxe achterwege.

Martien, Erica, Maxime en haar twee dochters ruilen hun miljoenenvilla in voor een bescheiden huis en zullen een maand lang moeten rondkomen met een leefloon. Daarnaast is er voor ‘wijnen,wijnen,wijnen’ geen budget meer en mogen ze slechts één toilettas en één kledingkoffer meenemen. Zal de familie alle luxe een volledige maand achterwege kunnen laten?

De Meilandjes Zonder Centen, vanaf woensdag 11 mei 2022 elke woensdag om 20.40 uur bij VTM 2.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.