Francesco Planckaert en Jamie-Lee Six supporteren op Belgian Darts Open

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS met Jamie-Lee Six - © DPG MediaEchte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS met Jamie-Lee Six - © DPG MediaEchte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS, Jamie-Lee Six

In BV Darts, donderdag 3 november om 21u45 bij VTM 2, trappen ‘the final six’ de laatste fase van het toernooi richting de finale af. In de BV league nemen Hans van Alphen, Elke Clijsters, Tourist LeMC, Maksim Stojanac, Jamie-Lee Six en Francesco Planckaert het tegen elkaar op. Dit resulteert in een ranking op basis van het gewonnen aantal legs. De twee BV-darters die na afloop van de BV League onderaan bengelen, moeten het toernooi vlak voor de finale onherroepelijk verlaten. Iedere gewonnen of verloren leg kan dus een wereld van verschil maken. De zes BV-darters vechten het dan ook uit op het scherpst van de snee. Wie raakt op de beslissende momenten de juiste dubbels en wie moet afdruipen met de minste legs achter zijn of haar naam?

Om in de juiste mindset te raken, dompelen Jamie-Lee Six en Francesco Planckaert  zich helemaal onder in de wereld van het darts tijden de Belgian Darts Open, een darttoernooi waarvoor de grootste sterspelers naar Vlaanderen afzakken. Ze zijn niet alleen onder de indruk van de oooone-hundred-eiiiighty’s die daar bij de vleet gegooid worden, maar ook van de zotte ambiance onder de dartfans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.