Gloria Monserez keert terug in De Slimste Mens en Geert kiest wie hij eerst zou reanimeren

Gloria Monserez keert terug in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumGloria Monserez keert terug in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumGloria Monserez keert terug in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

Ketnet-wrapster en radiopresentatrice Gloria Monserez keert terug in De Slimste Mens ter Wereld. Ze neemt het op tegen intensivist Geert Meyfroidt, die al elke aflevering in de Finaleweken sinds zijn terugkeer won, en Arjen Lubach. Geert krijgt ook een moeilijke vraag: Stel dat Arjen of Gloria iets voor zouden hebben, wie zou hij eerst reanimeren?

De Slimste Mens ter Wereld start vanavond aan de voorlaatste aflevering van de Finaleweken. Daarin nemen intensivist Geert Meyfroidt en tv-presentator, schrijver en cabaretier Arjen Lubach het op tegen Ketnet-wrapster Gloria Monserez. Indien Arjen of Gloria iets zouden voorhebben, dan zou Geert Meyfroidt diegene redden met de langste levensverwachting, maar daar is Arjen niet mee akkoord.

Bekijk hieronder de beste fragmenten uit de afleveringen met Gloria Monserez en een fragment van Geert Meyfroidt:

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.