Grote plottwist in The Masked Singer USA: geen mens in pak

The Masked Singer - © DPG MediaThe Masked Singer - © DPG MediaThe Masked Singer - © DPG Media

The Masked Singer is niet enkel bij ons, maar ook in het buitenland een grote kijkcijfer-hit. De Amerikaanse versie pakte gisteren uit met een enorme plottwist toen er geen mens, maar niemand minder als Kermit de kikker werd onthuld.

Bij ons vond in september pas het eerste seizoen van The Masked Singer plaats, maar in Amerika zijn ze al toe aan een vierde seizoen. Toen het nieuwe seizoen van gisteren in première ging, maakten de makers al bekend dat er een verrassing zou zijn. Die verrassing was een gigantische slak op het podium. Daarnaast kon er ook niet worden afgeleid of de slak groot, dik of dun was.

De jury bestaat uit Nicole Scherzinger, Robin Thicke, Ken Jeong en Jenny McCarthy. Zij moesten raden wie er zich vermomde als slak met volgende tips: de beroemdheid heeft geacteerd en meerdere platen opgenomen. De slak was ook aanwezig op de Oscar-uitreiking en heeft Lady Gaga ontmoet. Toen bij de onthulling twee groene poppenhandjes verschenen, viel de jury bijna van zijn stoel. Kermit de kikker, werd vertolkt door Matt Vogel en kijkt alvast met veel blijdschap terug op zijn avontuur.

Bekijk hieronder de zeer verrassende onthulling in The Masked Singer USA:

(Her)bekijk het eerste seizoen van The Masked Singer Vlaanderen via deze link

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.