Haar afkomst vormden een struikelblok voor ‘Blind Getrouwd-bruid Emma

Foto: VTM

Hoewel ze zichzelf gaandeweg haar jeugd en jongvolwassen leven ontpopte tot een zelfstandige en vrij gevochten jonge vrouw, ging het in de liefde wat minder vlot voor de Gentse Emma – Emmanuela – Ramirez met Dominicaans-Portugese roots.

Om de prins van haar dromen te vinden zocht ze dan ook haar toevlucht tot het VTM-datingprogramma ‘Blind Getrouwd’. Hierin stapte ze aan het eind van de eerste aflevering in het huwelijksbootje met haar onbekende stadsgenoot Emile Vandekerckhove. In Dag Allemaal vertelt Emma waarom het in de liefde eerder nooit echt wou vlotten. En opvallend genoeg blijken ook haar zuiderse roots daarbij soms een struikelblok gevormd te hebben.

“Mannen kijken vaak niet verder dan m’n latina-looks’, verduidelijkt Emma. “Ze verwachten dat ik me helemaal zal gedragen zoals een stereotiepe latina. Ze denken bijvoorbeeld dat ik helemaal aan die keuken verknocht ben. Terwijl… Ik ben absoluut trots op m’n afkomst, en er zitten zeker wat zuiderse elementen in m’n persoonlijkheid, maar ik eet het liefst Vlaamse kost, hoor. Dat zal Emile nog wel merken”, lacht de Gentse latina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.