Heeft tv-kok Loïc Van Impe trouwplannen?

ByLisa Paulussen

30 december 2023
Loïc Van Impe in De Vuilste Jobs VIPS - © DPG MediaLoïc Van Impe in De Vuilste Jobs VIPS - © DPG MediaLoïc Van Impe, De Vuilste Jobs VIPS

In september 2023 mocht tv-kok Loïc Van Impe zijn 30ste verjaardag vieren. Een leeftijd waarop je van veel mensen al eens de vraag krijgt wanneer je gaat trouwen of aan kinderen beginnen. En dus schotelt Story hem die vraag ook eens voor.

“Ik geloof niet in het huwelijk”, reageert Loïc. “Mijn vriendin Ella en ik komen allebei uit een gezin met gescheiden ouders, en we hebben er geen nood aan. Maar kinderen zullen er sowieso wel komen”, benadrukt hij.

“Onlangs zijn we nog gaan eten bij mijn schoonouders en ze zeiden dat ze klaar zijn voor een kleinkind, maar laat ons eerst nog maar wat knallen op werkvlak, of een grote reis maken”, besluit Loïc.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.