Het beloven drukke tijden te worden voor Niels Destadsbader

ByMudoo

24 november 2023
Niels Destadsbader in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumNiels Destadsbader in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumNiels Destadsbader in De Cooke & Verhulst Show - © SBS Belgium

Hoewel kwatongen beweerden dat ‘sterspeler’ Niels Destadsbader verworden was tot een bankzitter sinds hij een transfer maakte van VTM naar de Auguste Reyerslaan, beloven de komende maanden bijzonder druk te gaan worden voor het VRT-gezicht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zo zal hij ‘Ik vraag het aan’ gaan presenteren, een nieuw muziekprogramma voor VRT1, waarvan de opnames over twee weken starten. In december wordt hij vervolgens het gezicht van De Warmste Week, gevolgd door een rol als kandidaat in de BV-editie van ‘Switch’. “Én dan volgt er nog een gloednieuw programma dat we volop aan het ontwikkelen zijn voor VRT”, aldus Niels.

Een nieuw project dat volgens hem mooi aansluit bij zijn hoofdrol als gangmaker Albert in de herneming van de spektakelmusical ‘14-18’, die vanaf juni 2024 te zien is in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs. “Alles lijkt in de plooi te vallen en daar ben ik blij om”, besluit een gelukkige Niels.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo