Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 12 mei

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van woensdag 12 mei:

Jacques Vermeire wil met zijn kinderen het podium op: “Ze moeten opbrengen, hé!”

Jacques Vemeire is bijna 70, maar hij voelt zich nog jong van geest, en dus plant Jacques om volgend jaar met zijn kinderen Julie en Maxime het podium op te gaan.

Kenny werd valselijk beschuldigd van zedenfeiten: “Andere man met dezelfde naam”

“Ongelofelijk dat zoiets in België kan gebeuren.” Aldus Kenny V. die recentelijk vals beschuldigd werd van zedenfeiten. Het was gewoon een andere man met dezelfde naam.

Surfster Sam staat 4 maanden na de amputatie van haar been al weer op surfplank

Sam Carton onderging een ingreep waarbij haar been geamputeerd werd. Wonder boven wonder staat ze 4 maanden later al weer op haar surfplank, en daar is ze bijzonder trots op.

Zo leerden Julie Vermeire en Lau elkaar kennen: “Ik durfde haar niet kussen!”

Julie Vermeire en Laurins Dursin staan samen op de set voor Redders, en ook daar ontstond hun relatie. Ze vertelden in de show alles over hun samenwerking en hoe de romance begon.

Jacques Vermeire heeft maar van 1 ding spijt: “Overstap VTM had anders gemoeten”

Nu de 70 nadert vragen Gert en James zich af waar Jacques het meest trots op is van zijn carrière, maar ook of hij van bepaalde zaken spijt heeft.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten