Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 14 september

De Cooke & Verhulst Show is terug! Samen met Tine Embrechts, Margriet Hermans, Rani De Coninck, Amelie Albrecht, Lotte Vanwezemael en Herman Brusselmans maken Gert en James jouw tv-avond nog spectaculairder.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van dinsdag 14 september:

Brusselmans geeft toe: “Mensen de grond in boren is oké, ze ontmoeten moeilijk”

Dat Herman Brusselmans geen blad voor de mond neemt weten we al, en ook vanavond in De Cooke & Verhulst Show is hij hard voor de Nederlandstalige literatuur.

Benjamin Dalle niet akkoord met nieuwe maatregelen: “Kinderen straf je niet af”

Minister Benjamin Dalle was te gast bij Gert & James en sprak zich uit tegen de nieuwe maatregelen voor het onderwijs. De jeugd is al genoeg belast en hij vindt dat je ze niet verder mag afstraffen.

Gert & James verrassen Celine Van Ouytsel met boodschap van Miss World

Celine Van Ouytsel zal binnenkort haar kans wagen in de nieuwe Miss World-verkiezingen. Om haar een goede start te wensen, kreeg ze in De Cooke & Verhulst Show een lieve boodschap uit onverwachte hoek.

Ian Thomas gaf veganisme op voor ongezonde levensstijl: “Ik woog meer dan 100kg”

Ian Thomas was een echte voorvechter voor veganisme, maar dat heeft hij nu laten vallen. Hij leefde een lange tijd heel ongezond en woog op een bepaald moment meer dan 100 kilo.

Ian Thomas brengt serenade aan Celine Van Ouytsel met allerlaatste keer Baby

Celine Van Ouytsel is een mega Justin Bieber-fan en haar droom komt uit. Want de enige echte Ian Thomas brengt speciaal voor haar, voor de allerlaatste keer, zijn versie van Baby.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten