Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 25 mei

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van dinsdag 25 mei:

Frank Lammers onderging een metamorfose voor Ferry: “Ik ben echt gaan sporten”

Voor zijn nieuwe film Ferry, een prequel op Undercover, moest Frank Lammers een 15 jaar jongere Ferry Bouman spelen. Om die rol te kunnen doen moest hij heel wat kilo’s vermageren.

Deze legendarische Belgische songfestivalacts rocken samen op het podium

Ter ere van het Eurovisiesongfestival nodigen Gert en James enkele historische passages zoals Sandra Kim, Vanessa Chinitor, Lisa Del Bo en Liliane Saint-Pierre uit om hun nummer nog eens te brengen.

Daarom zingen Viktor & Kobe niet op Mooi Zo: “Zelfs met autotune liep het mis”

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst komen hun nieuwe single Mooi Zo voorstellen in de studio. Deze wordt gezongen door Gert Verhulst, James Cooke en Jan Smit.

Ilsen & Verhulst ft. Gert, James én Jan Smit brengen live monsterhit Mooi Zo

Vandaag nog vers van de pers, en nu al live in de studio van De Cooke & Verhulst Show: de debuutsingle van Ilsen & Verhulst ft. Gert, James en Jan Smit, Mooi Zo!

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten