Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 26 mei

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van woensdag 26 mei:

Philippe blikt terug op 15 jaar stand-up comedy: “Eigenlijk ging alles vanzelf”

Philippe Geubels staat nu al meer dan 15 jaar op de planken. Gert en James konden dat niet zomaar voorbij laten gaan en bedanken hem met een klein bloemetje en blikken terug op zijn carrière.

Peter Vanlaet schaamt zich over verloren gouden plaat: “Ik was ze gewoon kwijt”

Door vele verhuizingen verloor Peter Vanlaet door de jaren heen wel is een gouden plaat in de chaos. Gert en James verrassen hem met een nieuwe replica.

Philippe Geubels over hypochondrie: “Ik heb al heel mijn leven last van angsten”

Toiletangst, pleinvrees, … Philippe Geubels heeft het al allemaal gehad. Zo loopt hij altijd rond met enorm veel medicijnen en is hij toch ontzettend bezig met zijn gezondheid.

Spillie voor het eerst op tv na de herseninfarct: “Ik moest alles opnieuw leren”

Steven ‘Spillie’ Spillebeen leed enkele jaren geleden een zware herseninfarct na een ongeluk. Hij verloor het meeste van zijn spraakvermogen en verschijnt vandaag voor het eerst op televisie.

Philippe Geubels wordt geëerd met een prachtige ode van Peter Vanlaet

Peter Vanlaet van Mama’s Jasje is een grote fan van Philippe. Om hem te bedanken voor 15 jaar aan stand-up comedy eert hij hem met een nummer.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten