Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 27 april

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van dinsdag 27 april:

Marc-Marie Huijbregts onthult foto van de koning die in Nederland verboden is!

Marc-Marie toont een spraakmakende foto van de koning en koningin op vakantie op hun boot. “Als je deze foto toont op de Nederlandse tv heb je een rechtszaak aan je broek.”

Nick aan de fans die geld inzamelden voor hem: “Geef het aan Kom Op Tegen Kanker”

Omdat Nick Big Brother niet heeft gewonnen, hebben zijn fans geld ingezameld. Nick weet niet om hoeveel geld het gaat, maar doet een mooie oproep om het bedrag aan Kom Op Tegen Kanker te schenken.

Thomas verrast Jill met romantische serenade, maar: “We zijn gewoon vrienden”

Ex-Big Brother-kandidaat Thomas komt de studio binnen met een serenade voor Jill, maar ze zijn op dit moment nog gewoon vrienden. “Ik vind Jill ongelofelijk leuk, maar we wonen heel ver van elkaar.”

Nick onthult Big Brother-geheimpje medekandidaat: “Betrapt tijdens masturberen”

3 maanden Big Brother… Dan kunnen de spanningen al eens oplopen, ook op seksueel vlak. En dus geeft Nick toe dat er door sommige bewoners wel gemasturbeerd werd in het huis.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten