Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 27 mei

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Het eerste seizoen van De Cooke & Verhulst Show zit er op! Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van donderdag 27 mei:

Bekijk hier de exclusieve eerste beelden van Friends: The Reunion

Op dinsdag 1 juni zal Friends: The Reunion te zien zijn op Play4 en Streamz, maar om de superfans al te plezieren tonen Gert en James al een exclusief beeld tijdens de show.

André Hazes brengt groot nieuws: “In 2022 concert in de Ghelamco Arena”

André Hazes wou het misschien nog even geheim houden, maar Gert en James konden het er toch uit sleuren. Hij zal in 2022 een groot optreden geven in de Ghelamco Arena in Gent!

André Hazes getuigt over paparazzipraktijken: “Zelfs achtervolgd op de snelweg”

Dat André Hazes niet altijd de beste relatie heeft gehad met de pers is geweten. Maar soms ging de paparrazi er ook echt over. Hij deelt enkele anekdotes over wat er hem al allemaal overkomen is.

Jeroen Meus is Dagelijkse Kost na 10 jaar nog niet beu: “Privilege om te doen”

Jeroen Meus blaast dit jaar 10 kaarsjes uit voor zijn programma Dagelijkse Kost. Na al die jaren en meer dan 2500 gerechten wil hij gerust nog even doorgaan.

wtFOCK-actrice Nora in tranen na video van fans: “We maken dit echt met liefde”

wtFOCK volgt het reilen en zeilen van enkele tienermeisjes en -jongens op de middelbare school en daarbuiten. De webserie bereikt meer dan 400.000 jongeren en heeft ontzettend veel fans en volgers.

Dit zijn de leukste momenten van het eerste seizoen van De Cooke & Verhulst Show

De mannen van Supercontent brachten elke week een nummer voor één van de gasten, en nu blikken ze terug op het volledige eerste seizoen van De Cooke & Verhulst Show.

Erik Van Looy bekent aan Gert en James:” Seksdroom gehad over Romelu Lukaku”

Zoals elke week komt Lotte Vanwezemael op donderdag een seksmythe doorprikken. Deze week wou ze het hebben over seksuele fantasieën, waarna Erik opbiecht dat hij droomt over Romelu Lukaku.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten