Quantcast
Entertainment

Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 29 april

James Cooke & Gert Verhulst ruilden voor De Cooke & Verhulst Show de Evanna in voor de glitter en glamour van Studio 5 in Schelle. Vaste tafelgasten Jeroom (maandag), Marc-Marie Huijbregts (op dinsdag), Rani De Coninck (woensdag) en Erik Van Looy (donderdag) zorgen mee voor de nodige portie humor en kijkvertier.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van donderdag 29 april:

Kassierster Debora bestaat echt en duikt onverwacht op naast Conner Rousseau!

In een debat over de loonsonderhandelingen haalde Conner Rousseau de naam Debora naar boven. Sommigen dachten dat dit enkel een metafoor was voor de gemiddelde Vlaamse werknemer, maar niets is minder waar.

Moedige Julie getuigt samen met papa Walter De Donder over ernstige eetstoornis

Julie De Donder brengt in De Cooke & Verhulst Show een moedige getuigenis over haar strijd tegen anorexia. Het gaat nu iets beter, maar aan de hand van TikTok-filmpjes toont ze dat ze heel diep zat.

Walter De Donder doet emotionele oproep om wachtlijsten in de zorg weg te werken

Walter De Donder getuigt in De Cooke & Verhulst Show samen met zijn dochter over haar eetstoornis. Hij doet een emotionele oproep om wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg weg te werken.

Kabouters Klus, Kwebbel en Smal zingen voor Walter De Donder

Om Walter De Donder te bedanken voor zijn jarenlange inzet als Kabouter Plop, heeft Gert ervoor gezorgd dat Kabouter Klus, Kwebbel en Smal een hulde brengen aan Walter op de medley van De Kabouterdans. Pure nostalgie!

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten