Het beste uit De Cooke & Verhulst Show van 4 oktober

De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumDe Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumDe Cooke & Verhulst Show - © SBS Belgium

De Cooke & Verhulst Show is terug! Samen met Tine Embrechts, Margriet Hermans, Rani De Coninck, Amelie Albrecht, Lotte Vanwezemael en Herman Brusselmans maken Gert en James jouw tv-avond nog spectaculairder.

Ontdek hieronder de beste fragmenten uit de uitzending van maandag 4 oktober:

Barbara Sarafian in tranen door weerzien van jeugdvriendin

Barbara Sarafian vertelt in De Cooke & Verhulst Show over haar boek Mamy Blue. De rode draad doorheen het verhaal is haar mama, maar ook jeugdvriendin Cindy komt aan bod.

Florian Vermeersch over Parijs-Roubaix: “Ik was aan het ‘bleiten’ van miserie”

Gisteren werd Florian Vermeersch tweede in Parijs-Roubaix, vandaag vertelt hij erover in De Cooke & Verhulst Show. “Achteraf was ik aan het bleiten van miserie. Ik besefte dat ik zo dichtbij was.”

Tim getuigt over de impact van Temptation Island: “Ik kreeg doodsbedreigingen”

Tim aka Timtation en Shallie uit het huidige seizoen van Temptation Island spreken over hun ervaringen.

De Cooke & Verhulst Show, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4 en Goplay.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.