Het grote gemis van Staf Coppens

ByLisa Paulussen

16 september 2023
Staf Coppens in De Verraders - © DPG MediaStaf Coppens in De Verraders - © DPG MediaStaf Coppens in De Verraders - © DPG Media

Staf Coppens en zijn gezin wonen ondertussen al zo’n drie jaar in Zweden, waar de tv-presentator en zijn vrouw Monique ook een camping uitbaten. Inmiddels is het gezin Coppens al goed geïntegreerd in Scandinavië.

Al geeft Staf wel toe dat er in Zweden één groot gemis blijft. Dat lezen we in Story. En dat gemis is zijn moeder Agnes.

“Zij woont nog in België en sukkelt al heel lang met haar gezondheid. Haar beenderen sterven af, waardoor ze slechte gewrichten heeft”, vertelt Staf. “Ik maak me soms zorgen naar de verre toekomst toe: wat als het heel slecht met haar gaat? Je staat daar meer bij stil als je in het buitenland woont, waardoor de tijd die we samen spenderen kostbaarder en belangrijker is geworden”, vervolgt hij. “In België waren het vaak vluchtige bezoekjes, nu is ze drie maanden bij ons geweest. En binnenkort komt ze weer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.