Quantcast
Radio

Het Joe Muziekrad in Westende: gratis ritje, prijzenrad en BV’s

Van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus opent radiozender Joe het Joe Muziekrad, in Westende. Je kan er een gratis muzikaal ritje maken met zicht op zee en op het binnenland. Daarnaast zal er elke zaterdag en zondag ook een bekende Vlaming aanwezig zijn. De BV brengt live verslag uit en draait aan het prijzenrad.

In het Joe Muziekrad zijn de verschillende digitale zenders van Joe te horen. Elke bezoeker krijgt tijdens het gratis ritje een DAB+-ontvanger mee, om te genieten van het uitzicht en te luisteren naar de beste muziek op Joe Lage Landen, Joe Easy, Joe 60’s & 70’s, Joe Top 2000 of Joe 80’s & 90’s. Elke weekdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur is er ook een muzikale thema-avond in het Muziekrad. Van discomuziek tot liefdesnummers, zomermuziek en kerstmuziek. Verschillende muzikale thema’s komen aanbod.

Bovendien zal er vier weekends op rij elke zaterdag en zondag een bekende Vlaming radmeester van dienst zijn. De bekende Vlaming zorgt mee voor het goede verloop aan het Joe Muziekrad en brengt ook ter plaatse live verslag uit. Daarnaast wordt er ook aan het wedstrijdrad gedraaid, waarbij je kans maakt op verschillende prijzen.

Tijdens het openingsweekend zijn Belle Perez (zaterdag 24 juli) en Kato & Tom van The Starlings (zondag 25 juli) de radmeesters van dienst. In de daaropvolgende weekends zullen onder anderen: Andy Peelman, Kathleen Aerts, Metejoor, Camille Dhont en Jo Hens aan het rad staan.

“Het wordt een prachtig zicht. De komst van Joe naar onze gemeente klonk als muziek in de oren en een reuzenrad is altijd een topattractie. Omdat we voor het Joe Muziekrad het mooiste plekje in onze gemeente reserveerden, wordt dit voor velen letterlijk het hoogtepunt van een geslaagde zomervakantie. Het is fantastisch dat mensen dit fenomenale stukje Westende als een sierlijke zeemeeuw kunnen bewonderen terwijl ze hun geliefde deuntjes beluisteren.”

Jean-Marie Dedeckerburgemeester van Middelkerke

Het Joe Muziekrad wordt om 11.30 uur op zaterdag 24 juli officieel geopend door Joe-dj’s Jan Bosman en Heidi Van Tielen, samen met Belle Perez en burgemeester Jean-Marie Dedecker in Westende. De radiozender slaagt drie weken lang zijn tenten op aan de Koning Ridderdijk van Westende, met elk weekend van 11.00 uur tot 22.00 uur live radio door de Joe-dj’s.

Het Joe Muziekrad: van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus 2021, op weekdagen van 13.00 uur tot 20.00 uur en in het weekend van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Toon meer

Gerelateerde berichten