Heuglijk nieuws voor Guy Van Sande

ByLisa Paulussen

24 augustus 2023
Copyright: VTM

Nadat hij in 2016 in opspraak kwam door zijn betrokkenheid in een zaak van kindermisbruik, belandde voormalig acteur Guy Van Sande in een neerwaartse spiraal: zijn acteercarrière was definitief afgelopen, zijn schepenambt in Edegem moest hij opgeven en in 2019 volgde dan een veroordeling tot drie jaar cel met uitstel.

Al die tijd kon Guy rekenen op de onvoorwaardelijke steun van zijn vrouw Nathalie, met wie hij in 2016 trouwde. Tot in 2021 plots het nieuws volgde dat het koppel alsnog zou gaan scheiden. Sindsdien werd het stil rond de verguisde acteur.

Maar nu blijkt er toch weer wat licht te zijn in zijn donkere leven, aldus Dag Allemaal. Hij zou namelijk een nieuwe relatie hebben, met een zekere Marielle. Online steken de twee hun liefde alvast niet weg. Zo deelde ze op hun socials een fotocollage van een romantisch uitje in Amsterdam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.