Hevige regenval treft huis van Karen Damen

Foto: VTM

Gisteren werd een dag om snel te vergeten voor veel mensen. De hevige regenval zorgde voor heel wat schade alsook bij zangeres en presentatrice Karen Damen.

De regenval in Lint en Lier was zo hevig dat het hele huis van Karen is ondergelopen en daarbij veel schade heeft berokkend.

Vooral de voorraad van haar webwinkel Kristina Knitwear is volledig naar de vaantjes. Karen en de mensen die haar kwamen helpen, hebben nog geprobeerd om te redden wat er te redden viel, maar een groot deel van de stock en het verpakkingsmateriaal zijn helemaal kapot.

Karen stond op dat moment in de studio maar werd opgebeld door haar zus. Zij is meteen naar huis gekomen. En trof daar een echte ravage aan.

En Karen lijkt al meteen het enige grote slachtoffer te zijn in de straat. Hoewel de hele straat onder water staat, is zij de enige met grote schade aan haar huis. Op Instagram bedankt Karen iedereen die haar is komen helpen en ze hoopt dat de schade snel hersteld kan worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.