Hier is Alex Agnew Philippe Geubels dankbaar voor

ByLisa Paulussen

1 november 2023
Fear Factor met Alex Agnew - © SBS BelgiumFear Factor met Alex Agnew - © SBS BelgiumFear Factor, Alex Agnew

Sinds dit jaar bezoekt komiek Alex Agnew wekelijks een therapeut. Sindsdien voelt hij zich letterlijk een ander mens en ervaart hij ook minder stress. Al had hij om dat te beseffen wel wat hulp nodig.

En die kreeg hij ook, in de vorm van een goede raad van zijn vriend en collega Philippe Geubels. Dat vertelt Alex in een interview met Dag Allemaal.

“Ik ben Philippe daar zo dankbaar voor”, zegt hij. “Ik dacht dat ik geen stress meer had om op te treden, bijvoorbeeld, maar toen ik dat eens tegen Philippe zei, repliceerde hij heel terecht: ‘Omdat gij in een constante stress zit, zijt ge het zodanig gewend dat ge het zelfs niet meer voelt dat ge al die stress meesleurt’, aldus Alex.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.