Hier komt Sven Ornelis’ liefde voor lekker eten vandaan

ByLisa Paulussen

20 december 2023
Sven Ornelis en Anke Buckinx (Joe) - DPG MediaSven Ornelis en Anke Buckinx (Joe) - DPG MediaSven Ornelis en Anke Buckinx (Joe) - DPG Media

Dat Sven Ornelis gek is van lekker eten is allang geen geheim meer. De populaire JOE-dj en hobbykok heeft ondertussen al drie kookboeken uit, waarvan hij het laatste, ‘Mijn Mama’s Kookboek’, samen met z’n moeder Anny schreef.

Het is dan ook van haar dat zijn liefde voor lekker eten komt, zo vertelt Sven tijdens een dubbelinterview met haar in Primo. “Thuis, maar ook bij mijn oma, heb ik altijd superlekker gegeten”, zegt hij.

“Mémé Julia was dan ook een topchef”, meent Sven. “Ze toverde met de simpelste producten de smakelijkste gerechten op tafel. Als kleine Sven werd mijn passie voor koken aangewakkerd wanneer ik mocht helpen met het bereiden van een koude schotel of ik gezichtjes mocht tekenen op beschuiten”, herinnert hij zich.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.