Hierop is Emma uit ‘Blind Getrouwd’ trots

ByLisa Paulussen

23 november 2023 ,
Foto: VTM

Hoewel het voor de kijker vaak leek alsof ‘Blind Getrouwd’-koppel Emile en Emma vooral moeilijke momenten met zwaar beladen gespreksonderwerpen hebben gehad, benadrukt zij in Dag Allemaal dat ze ook heel wat leuke momenten hebben gehad.

“De kijker heeft van ons misschien vooral zware gesprekken te zien gekregen”, beseft ze. “Maar da’s omdat wij die dúrfden te voeren voor de camera. Anderen waren daar misschien voorzichtiger in.”

“Maar het toont ook dat Emile en ik comfortabel waren bij elkaar, en die zware thema’s niet uit de weg gingen”, meent Emma. “Die goede communicatie vind ik belangrijk, dat zie ik dan ook weer als heel positief.” Afwachten dus wat hun antwoorden tijdens hun beslissingsmoment zullen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.