Hockeykampioen Alexander Hendrickx ontdekt “boobytrap” in De Vuilste Jobs VIPS

De Vuilste Jobs VIPS met Alexander Hendrickx - © DPG MediaDe Vuilste Jobs VIPS met Alexander Hendrickx - © DPG MediaDe Vuilste Jobs VIPS, Alexander Hendrickx

In de laatste aflevering van De Vuilste Jobs VIPS op VTM GO staat olympisch hockeykampioen Alexander Hendrickx om half vijf ’s ochtends met kleine oogjes te wachten op een snelwegparking in Waasmunster.

Samen met Johan en Edwin uit De Vuilste Jobs van Vlaanderen speurt Alexander naar sluikstorters in opdracht van de Vlaamse overheid. Op een strategische uitkijkpost trachten ze zo veel mogelijk overtreders op heterdaad te betrappen en te bekeuren.

Daarna duikt hij het vuil in met Frankie, die elke week zwerfvuil opruimt op de snelwegparkingen. En daar horen volgens Frankie ook de befaamde “boobytraps” bij… 

De Vuilste Jobs VIPS is nu exclusief te bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.