Quantcast
Eurosong

Hoeveelste wordt Hooverphonic op het Eurovisiesongfestival volgens bookmakers?

Elk jaar voorspellen de bookmakers hoe ver een land het zal schoppen op het Eurovisiesongfestival. De voorspelling van het nummer The wrong Place van Hooverphonic ziet er, als we de bookmakers mogen geloven, niet al te best uit.

Afgelopen vrijdag werd bekend gemaakt dat Hooverphonic ons land zal vertegenwoordigen met het nummer The Wrong Place. Uitzonderlijk mogen dit jaar dezelfde kandidaten als vorig jaar deelnemen. Ook de IJslanders daði & gagnamagnið en de Litouwse danssensatie The Roop wagen een tweede kans. Ons land zou pas zeventiende worden in de wedstrijd. Daarnaast zou volgens de bookmakers IJsland dit jaar opnieuw de topfavoriet zijn, gevolgd door Frankijk en Italië op plaats twee en drie en Litouwen op plaats zes.

Naarmate de songs verder worden gepromoot, kunnen de bookmakers nog veranderen. Hoeveelste ons land echt zal worden en of we in de finale geraken, is nog af te wachten tot de eerste halve finale op 18 mei.

De halve finale van Eurovisiesongfestival vindt plaats op dinsdag 18 en donderdag 20 mei. De grote finale is op zaterdag 22 mei live te volgen op Eén.

Toon meer

Gerelateerde berichten