Cedric & Anaïs en Lien & Melvin in Huis Gemaakt - © DPG MediaCedric & Anaïs en Lien & Melvin in Huis Gemaakt - © DPG MediaCedric & Anaïs, Lien & Melvin, Huis Gemaakt

Na Elise & Yorick moeten nu ook Charlotte & Sky en Yasmine & Mattia Huis Gemaakt verlaten. De overgebleven koppels starten met de verbouwingen in hun toekomstige woonst in Boortmeerbeek, Antwerpen en Beringen.

Het gaat snel voor de koppels in Huis Gemaakt, want na één week zijn er nog zes van de negen koppels in de running om hun droomhuis te winnen. Na een beoordeling van een maquette moesten Charlotte & Sky in Antwerpen en Yasmine & Mattia nu ook het programma verlaten. Yasmine & Mattia schotelden de jury in Beringen een maquette voor waarin hun Marokkaanse en Italiaanse roots verwezen zaten, maar hun plannen en vooral de kerstlichtjes konden de jury niet voldoende overtuigen.

“Een keuze is een keuze en de jury heeft haar keuze gemaakt. Meer kunnen we niet doen.”

Yasmine & Mattia

Charlotte & Sky probeerden de jury te overtuigen met hun maquette die één en al gezelligheid uitstraalde, maar dat was niet voldoende om in de wedstrijd te blijven in het pand in Antwerpen.

Het was fijn om erover te dromen terwijl we aan het knutselen waren. Het is sowieso jammer, maar het komt wel weer goed. We komen er wel bovenop.

Charlotte & Sky

De maquettes van Lien & Melvin en Cedric & Anaïs in Antwerpen en van Younes & Eline en Melanie & Didier in Beringen konden de juryleden wel overtuigen. Zij mogen net zoals Alexia & Emiel en Ines & Sebastien in Boortmeerbeek starten aan de grote afbraakwerken en die beloven intens te worden.

Bekijk hieronder de video’s uit de aflevering:

Huis Gemaakt, elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur bij VTM.

Lees ook: Eerste koppel valt af in Huis Gemaakt

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.